Rabu, 4 Februari 2015

KURSUS KAHWIN PUN NAIK HARGA???

Assalammualaikum,,
kursus kahwin pun naik harga??
krikkrikkrik
adakah mereka mengadakan kursus kahwin utk membantu atau mengaut untung semata??
tolong lah jabatan agama islam,,
jangan anda pula nak ambik kesempatan atas kesempitan orang ramai..
dan ini bukan cara nya nak kurangkan masalah anak luar nikah yg dibuang merata tepi jalan,,
malah ia nya membebankan rakyat,,dengan kes barang naik harga,,n sekarang untuk dapat kn sekeping sijil yg boleh dironyok dan dibakar tu pun nak naikkn harga jugak??
MELAMPAU...well,,apa lah sangat kata2 dari sy kn...
so sy ucapkan TAHNIAH lah ye,,
sbb anda,,anda,,anda kini telah menmbahkan beban rakyat dan menggalakkan kn lagi perbuangan baby di dalam longkang,,
ingt,,prepare byk2 rumah kebajikan ye,,
sebab lepas GST ada,,maka makin banyak la keje anda..
ni bukan doa,,tapi in adalah bende logik yg kanak2 sendiri boleh fikir tentang keburukan yg akan berlaku bila kerajaan memilih untuk membebankan rakyat,,dan memberi rasuah kepada rakyat melalui BRIM...thnks you,,:D


Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Dyxy Green Tea Face Mist

Assalammualaikum... siapa yang malas nak makeup??tak suka makeup?? kita geng..(give me 5 sikit) hehehe buat mereka yang tak suka...