Isnin, 24 Februari 2014

MALAYSIA,US,INDONESIA,JAPAN,RUSIA,TAIWAN,UKRAINE,BRAZIL,GERMAN,AND SINGAPORE

Assalammualaikum my readers,,
Pelik..hehe..tajuk entry macam abby pergi holiday pulak kan..
Ohh..no no no..saya tak mampu lagi nak pergi semua tempat - tempat ni..
I juz wnt to say,,thnks a lot for my readers from all this country,,cmne boleyh tau??ala..tgk je kat sats audience..zaman skrg tenet kn boleyh detect..hehe..ok..seronok..tp abby ni suke fikir negetif,,myb dorg tsalah click,,yela,,haram jadah dorg nk faham dok ape yg abby taip..btw,,thnks naikkn pageview...
Sudah lama sangat tak bukak blog,,and im really speechless see my pageview,,
Ok..myb x sehebat fatin liyana,,myb tak mampu lagi dapat earnings dr nuffnang,,but its really amazing..thnks alot..sory sngt2 kt someone yg ajk join pjmpaan kelab blogger sume tu,,bkn x nk,,juz x bminat utk jadi blogger yg serius n myb lebih enjoy n seronok jd kn blogging ni mcm buangkn mse lapang..eh,,hahaha,,ok,,wish me luck 4 my life oke...xseronok pun jd dewasa kn..tired,,sedeyh n menakotkan..but i try my best,,for my life n my family..:D
Eh lupe,,dania n amin...trima kasih la sbb suke membaca blog k.abby yg tah ape2 nie..hahaha..klu dr malaysia tu,,k.abby da tau da,,korg je la yg rjin tlg naikkn pageview..i like,,ceh,,
Beautiful not come from face,but from heart..
Paham x??ok..bye...

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

**kerana Allah maha Mengetahui**

Assalammualaikum,, salam 24 syawal..