Ahad, 24 November 2013

Jika kau tahu perasaan aku!!

Assalammualaikum,,
Mungkin sejak 2 mnjak ni kite mkin jauh,,
Mungkin ko kata aku yg mulakan sumenya..
Kalau kau tau btapa skit nye ati aku bila org bcerita buruk mngenai kau,,
Kalau kau tau btapa sakit nye ati ni bile ko nmpk sngt hepy dgn kwn baru kau..
Mesty ko akn fkir byk kli kn..
Org lain myb boleyh accept ur sorry,,
But not me..
Terngiang2 kt tlinga aku nie someone ckp ko x pcaya kn aku,,
Omg,,sakitnye la ati ni..Tuhan yg tau..
Bile fkir2 balik,,ye la,,level kite x sme,,
N aku spatotnya x pyh nk anggan2 nk buat aktiviti bsama 4 the last moment..
Utk tnda kngn la konon,,hahaha
Padahal,,ko enjoy2 ngn kwn2 baik kau..
Kau lebih byk hbis kn mse dgn org yg bru bpe bln kau rapat...
N lupe pulak,,ko bkn kwn baik aku yg aku knl dlu,,kn..
Xspatotnya aku byk bcerita kat ko...
Xspatotnya aku jujur dgn ko..
Tu aku mngaku silap,,
Ko bkn lagi org yg aku knl,,
N i hope i will forget our moment together..
Kngn manis,pahit n sedeyh,,
Yes,,i can..(^_^)
P/s:klu ko sedar status ni utk kau,,sila maaf kn sgala apa kngn kite,,n plezz,,lupakan semua,,lupakan nama aku,,n kehidupan aku,,thnks 4 ur concern..

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Dyxy Green Tea Face Mist

Assalammualaikum... siapa yang malas nak makeup??tak suka makeup?? kita geng..(give me 5 sikit) hehehe buat mereka yang tak suka...