Selasa, 1 Oktober 2013

CERITA DIBALIK TADBIR FINAL PROJEK KRIMEE!!

Assalammualaikumm...

1st ly abby nk share keputusan bg final projek,,
kami telah gagal untuk membanggakn puan Jaja..(sngt sedeyh)
TETAPI,,okeyh,,tetapi,,Puan Jaja ckp wlaupun kami kalah,,tp kami tetap pemenang dalam hati dy..
perkataan yg kami akn sentiasa ingt puan,,sngt touching..Thnks for support us..
selama 4 bulan kami bertungkus lumus,,
mcm2 kejadian yg berlaku,,
bergaduh bsama,,menangis bersama,,mengamuk bersama n buat kje sama2 akn kami ingti smpy bile2..
KRIMEE Enterprise telah mengeratkn hubungan persahabatan kami,,
n kami dapat bergaul dgn non muslim skli,,sumenyer sbb group mmbe kami iaitu Punitha,,hehehe,,
bile wat kje kat umah dy je,,budak umah dy sngt2 sporting..terharu k..
pd mulanya,,utk present,,kami sngt down,,1st sbb power point kami yg byk kesalahan,,n Puan Jaja dtg utk selamatkan keadaan,,2nd,,sbb tgk group lain sngt hebat2,,,both mereka yg berwarna warni,,
so kami x xpect yg booth kami menjadi perhatian..
mula2 settup pagi tuh,,sume nyer perlahan..bile kami mula menggoreng karipap utk tester,,lecturer,student n kwn2 dtg utk cube..dlm mse 3 jam,,karipap beserta tester telah habis dijual,,errr...so kami yang cpt kelam kabut nie pun cpt2 la balik utk prepared lagi,,tepung + pakse iera utk masak bihun,(kredit for nad n punitha),hahaha..(kejar masa utk siapkn tester 4 present prototaip pule n utk tempahan2 yg kami terima) hahaha,,rse mcm meniaga pulak kot..disbbkn hnya nad n tiqa aje yg pndai mengKLIM karipap,,abby un dok la menyibuk o menggoreng,,suddenly,,gas kami habis,,so tpkse la PAKSA sam g beli gas,,haha,,nk tau bpe kali nad kne balik ambik tepung..3 kali keyh,,tu pown x ckup,,smpy ade yg tacink2..hukhuk..4 present,,alhamdullilah,,juri suke giler..smpy mereka support kami utk cube memasarkan product nie..InsyaAllah,,hehehe..tp knp kami x menang eh??hah,,sbb ade masalah ke konfiussan,,sbb nyer,,bia kami n org2 tdkt tau...klu x 1st place kot..hahaha,,da tertulis xde rezeki kn,,,nk wat cmne,,;p
dear puan Jaja..we done do the best 4 u..Puan sentiasa disisi kami saat kami memerlukan puan,,thanks 4 everything puan,,kami syg puan..:)

our the best group mmbe: Atiqah Ameran(selaku ketua) Hafiszal (Selaku pengurus operasi) Abby (selaku pengurus pemasaran) Nadzirah (selaku Pengurus Pentadbiran) n Punitha (selaku pengurus Kewangan).

P/S:gamba2 akan diupdate nnt..thnks u..:)


Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Dyxy Green Tea Face Mist

Assalammualaikum... siapa yang malas nak makeup??tak suka makeup?? kita geng..(give me 5 sikit) hehehe buat mereka yang tak suka...